Persona 3 Portable-remaster in ontwikkeling?

Persona 3 Portable-remaster in ontwikkeling?

Er gaan geruchten dat Atlus werkt aan een remaster van Persona 3 Portable. Persona 3 Portable verscheen voor het eerst op de PlayStation Portable.

Het nieuws werd gedeeld door Zippo, dezelfde leaker die de remaster van Persona 4 Arena Ultimax aankondigde, die werd aangekondigd en onthuld tijdens The Game Awards op donderdag. Atlus viert momenteel het 25-jarig jubileum van de Persona-serie.

Over Persona 3 Portable

Persona 3 Portable is een port van Persona 3, uitgebracht voor de PlayStation Portable. Het kan ook worden gespeeld op PlayStation Vita / PlayStation TV via de PlayStation Store dankzij achterwaartse compatibiliteit.

In het spel kan de speler het geslacht van de hoofdrolspeler kiezen, wat mogelijk nieuwe routes en scenario’s in het verhaal opent. Het thema van het spel draait om het vlindereffect, dat de veranderingen weerspiegelt die plaatsvinden als de speler het pad van de ene hoofdrolspeler over de andere volgt, en de Latijnse uitdrukking memento mori die letterlijk vertaald wordt als “onthoud (dat je moet) om te sterven,” zoals getoond in de openingsreeksen.

In tegenstelling tot andere versies van Persona 3, mist de game 3D-omgevingen en personagemodellen (buiten Tartarus), zijn alle anime-tussenfilmpjes verdwenen, zijn de graphics en audiokwaliteit gecomprimeerd en is The Answer een verhaal exclusief voor Persona 3 FES en is niet beschikbaar in P3P

Ad