Persona 4 Arena Ultimax remaster voor moderne consoles?

Persona 4 Arena Ultimax remaster voor moderne consoles?

Atlus heeft aangekondigd dat ze het 25-jarig jubileum van Persona zouden vieren met een reeks speciale projecten die vanaf september 2021 worden onthuld. Sindsdien zijn er geruchten opgedoken over wat een van de aankondigingen zou kunnen zijn.

Bekende leaker Zippo deelde in het verleden een aantal nauwkeurige lekken, zoals het bestaan ​​van 2D Metroid en de terugkeer van Sonic & Knuckles. Volgens Zippo is een van de zeven projecten een remaster van Persona 4 Arena Ultimax-vechtgame spin-off van Persona 4.

Zippo over Persona 4 Arena Ultimax

With Atlus’ recent announcement that Persona is getting some soft of shendig for it’s 25th anniversary in September, people are obviously wondering what the announcements will actually be. I can tell you one, today.

Arc System Works’ Persona 4 Arena Ultimax is getting a remaster, and is coming to modern platforms. I haven’t been told whether or not it will feature new content, but I would personally be very surprised if it doesn’t.

A release is expected next year.

(nog) Niet officieel

Zonder enig officieel woord van Atlus of SEGA waarschuwen we onze lezers om Zippo’s bewering met een korreltje zout te nemen, maar toch zou het cool zijn, toch?

video
play-rounded-fill

Over Persona 4 Arena Ultimax

Het vervolg op de bekroonde toernooivechter, Persona 4 Arena Ultimax verhoogt de lat op de veelgeprezen vechtspelformule met gevechtsveranderende 1-hit speciale aanvallen en nieuwe personages, waaronder Yukari Takeba en Junpei Iori uit Persona 3, en een gloednieuw personage, Sho Minazuki.

Er is niet veel bekend over Sho, behalve zijn gekke karakter en zijn niet te stoppen kracht in zowel woordspelingen als gevechten. Twee zwaarden, twee littekens op zijn gezicht, rood haar en rode mist in Inaba? Het kan toch geen toeval zijn dat hij het onderzoeksteam in de weg staat. En tot overmaat van ramp loert ook de dubbelganger van Show rond Inaba, maar deze roodharige kloon kan een Persona besturen.