Persona 4 Golden komt dit jaar voor Nintendo Switch en PS4?

Persona 4 Golden komt dit jaar voor Nintendo Switch en PS4?

Volgens een nieuw gerucht werkt Atlus aan de overdracht van de geweldige JRPG Persona 4 Golden naar zowel de Nintendo Switch als de PlayStation 4.

Sinds Persona 4 Golden opnieuw is uitgebracht op pc-gameplatform Steam, gaan er geruchten dat dit gebeurt. Het gerucht komt van NateTheHate, een redelijk betrouwbare bron, en het lijkt niet al te vergezocht. NateTheHate zei ook dat hij had gehoord dat Persona 6, de volgende game van Atlus, exclusief zou zijn voor Sony’s nieuwere PlayStation 5-console. Het zou fascinerend zijn om te zien of dit gebeurt, aangezien de PlayStation 4 een aanzienlijke gebruikersbasis heeft, vooral in Japan.

We houden je op de hoogte als we meer weten over de Nintendo Switch-release van Persona 4 Golden.

Over Persona 4 Golden

Inaba, een rustig gehucht op het platteland van Japan, is het decor voor de zich ontwikkelende jeugd van Persona 4 Golden.

Een coming-of-age-verhaal waarin de hoofdpersoon en zijn metgezellen op reis gaan die in gang wordt gezet door een reeks seriemoorden. Onderzoek het ontmoeten van gelijkgestemde mensen, emoties van erbij horen, en zelfs het aanpakken van iemands donkerste delen.

Persona 4 Golden biedt diepe vriendschappen en gedenkwaardige avonturen die je kunt delen met vrienden.

Persona 4 Golden, met een Metacritic-score van 93 en een hele reeks onderscheidingen, wordt algemeen beschouwd als een van de beste RPG’s die ooit zijn ontwikkeld, en biedt een meeslepend plot met klassieke Persona-gameplay.

Ad