Placeholder voor 16 Super Smash Bros. Ultimate DLC personages

Placeholder voor 16 Super Smash Bros. Ultimate DLC personages

Een ontdekking werd gedaan door Mizumi, de modder die verantwoordelijk was voor de Waluigi & Shadow mods voor Smash Ultimate.

Volgens hem bevat een van de spelbestanden voor de “World of Light” -modus van Ultimate 16 dummy slots, waarvan er een is gemaakt door Pirahna Plant. Het feit dat Pirahna Plant een van deze dummy slots bezet, lijkt te suggereren dat ze voor DLC-vechters zijn.

Dummy slots voor wat?

Als deze dummy slots inderdaad voor DLC Fighters zijn, zou dit kunnen betekenen dat er nog 10 andere DLC Fighters komen na Pirahna Plant, Joker en de resterende onaangekondigde personages in de Fighter’s Pass. Aan de andere kant kunnen de gegevens ook toekomstbestendig zijn in het geval er meer DLC-plannen worden gemaakt, en dit is geen bewijs dat Nintendo eigenlijk meer DLC wil produceren dan wat al is aangekondigd.

Hoe dan ook, alleen de tijd zal uitwijzen wat de toekomst in petto heeft voor de DLC-line-up van Smash Ultimate. We waren al geplaatst met 5 aankomende vechters maar wie kan nee zeggen tegen 16 extra vechters?

Ad