PlatinumGames teased The Wonderful 101?

PlatinumGames teased The Wonderful 101?

Het lijkt erop dat PlatinumGames een interessante foto op hun officiële Twitter-account hebben geplaatst;

Binnenin de foto staat Hideki Kamiya, de maker van de Bayonetta-serie. En achter hem is een desktopcomputer met de tijd ingesteld op 1:01 en de datum ingesteld op 1 oktober, die ook kan worden gelezen als 10-1. Dit is duidelijk een hint voor The Wonderful 101 voor Nintendo Switch, toch?

Over The Wonderful 101

Neem in dit actiespel de controle over Wonder-Red en rekruteer tientallen doorgewinterde helden in je team – leid hen in de strijd als held nummer 101! Je kunt zelfs wanhopige burgers in machtige helden veranderen om je aantal te versterken. Overweldig de binnenvallende aliens bekend als de GEATHJERK met kracht in aantal – hoe meer helden je inschakelt, hoe krachtiger je aanvallen worden.

Sla op de buitenaardse indringers met snelle hits en activeer vervolgens je Unite Morph-krachten door een vorm te volgen op het touchscreen van de Wii U GamePad of door de rechterstick te kantelen. Breng je heldhaftige volgers samen in krachtige formaties, waaronder een zwaard en een pistool om indringers te vernietigen, en verdedig je tegen aanvallen door in een gelei te transformeren. Verander in een gigantische vuist, brug, ladder of zweefvliegtuig om puzzels op te lossen en de actievolle omgevingen te doorkruisen.

Zoek onwaarschijnlijke helden zoals Wonder-Bonsai, Wonder-Vender en Wonder-Toilet en gebruik hun vaardigheden om de naderende buitenaardse invasie te verslaan. Rekruteer meer helden voor je team en teken grote vormen om steeds krachtigere Unite Morphs te ontketenen! Pak speciale items genaamd O-Parts en gebruik ze om nieuwe vaardigheden en nieuwe Unite Morphs te kopen en te leren.

De game ondersteunt multiplayer voor maximaal vijf spelers in de Wonderful Missions-modus, waardoor de actie naar een nog grotere schaal wordt gebracht. Elke speler kan zijn eigen team van helden samenstellen en meedoen aan de strijd!

  • Voer het bevel over een enorme ploeg superhelden en verdedig de aarde tegen GEATHJERK
  • Los puzzels op en verken ongeziene gebieden op de tv met behulp van het geïntegreerde tweede scherm van de GamePad
  • Van PlatinumGames, de studio achter veelgeprezen titels zoals MadWorld en Bayonetta
Ad