Pokemon 2019 zou een opnieuw ontworpen vang systeem kennen

Pokemon 2019 zou een opnieuw ontworpen vang systeem kennen

We hebben onlangs een nieuw maar interessant gerucht gezien over de nieuwe Pokemon 2019 als het gaat om een game mechanisme.

Dit gerucht, omdat we niet denken dat ze het opnieuw zullen herzien, komt van JeuxVideo, de grootste videogamewebsite in Frankrijk met meer dan 1 miljoen volgers op Twitter.

Wat Jeuxvideo verwacht

In de bovenstaande korte tweet deelde JeuxVideo de dingen die ze ‘weten’ over de aankomende games.

Een van de dingen waarvan zij beweren omtrent de nieuwe spellen is een “opnieuw ontworpen vang-systeem” en de “beste graphics ooit gezien” in een Pokemon-spel. Ze hebben toegevoegd dat het een 100% nieuw soort rollenspel is dat gepland staat om eind 2019 te lanceren.

Ik zal ze gelijk geven in de best uitziende Pokemon ooit  … want dat is wat we allemaal verwachten dat het zal zijn.

Maar er werden geen verdere details onthuld, dus hoe het “opnieuw ontworpen vang-systeem” zal functioneren zal volledige speculatie zijn. En gezien dat Pokemon al een hele verandering heeft ondergaan als het ging met Pokemon Let’s Go Pikachu / Eevee. Nou we zien ze eenvoudigweg niet weer veranderen.

Het enige dat we ons kunnen voorstellen is dat er een gevecht zal plaatsvinden voor het kunnen vangen … maar dat is niets dat echt opnieuw is ontworpen.