Prince Of Persia: Sands Of Time Remake en NieR Replicant vermeld

Prince Of Persia: Sands Of Time Remake en NieR Replicant vermeld

Amazon Frankrijk heeft interessante aanbiedingen geplaatst die verwijzen naar een paar nieuwe gamepoorten die naar de Nintendo Switch gaan.

Hoewel de vermeldingen bewijzen dat beide titels inderdaad op de Nintendo Switch kunnen worden gelanceerd, raden we aan om dit met een korreltje zout te nemen totdat er een officiële aankondiging is gedaan.

Onaangekondigde titels komen eraan?

De eerste titel is de Prince Of Persia: Sands Of Time Remake, waarvan geruchten al een hele tijd naar de Nintendo Switch gingen. In de aanbieding staat dat deze remake in januari 2021 wordt gelanceerd, waarbij vermeldingen van andere retailers worden gerepliceerd.

Over Prince Of Persia: Sands Of Time Remake

De prins is teruggekeerd! Ervaar het klassieke verhaal dat actie-avontuurlijke gaming opnieuw definieerde in deze volledige remake voor een nieuwe generatie.

Features

  • Jij bent de Prins van Perzië. Ga op reis om je koninkrijk te redden van de verraderlijke Vizier.
  • Beheers de Sands of Time en gebruik je dolk om de tijd zelf achteruit te laten gaan, te versnellen, te bevriezen en te vertragen.
  • Vecht tegen vervloekte vijanden en los onderweg puzzels op.
  • Ervaar ongelooflijke grafische verbeteringen en opnieuw ontworpen gameplay-mechanica. Ontgrendel Prince of Persia, het originele spel uit 1989, tijdens je reis

De tweede titel is NieR Replicant, de eerste game in de NieR-serie die in april 2021 een remaster krijgt, en hoewel een Nintendo Switch-versie nog niet officieel bevestigd moet worden.

Over NieR Replicant

Square Enix heeft aangekondigd dat de geremasterde Nier Replicant voor 23 april 2021 komt. De game komt uit voor Xbox One, PS4 en Steam, dus er is geen officiële aankondiging gedaan voor Nintendo Switch.

De gameplay blijft vergelijkbaar met de originele game, maar met bijgewerkte animaties die passen bij de flitsende stijl van Nier Automata. Het werd voor het eerst vertoond tijdens de Nier Tokyo Game Show-stream.

In lijn met andere platforms vermeldt de vermelding op Amazon Frankrijk ook de releasedatum in april 2021.