ResetEra admin teasde volgende Super Smash Bros Ultimate DLC personage?

ResetEra admin teasde volgende Super Smash Bros Ultimate DLC personage?

Het is zeer waarschijnlijk dat we volgende week een nieuw Super Smash Bros. Ultimate DLC-personage op E3 ​​2019 zullen ontvangen.

Maar wie precies onderweg is, is nog steeds een raadsel.

Inhoudsopgave (TOC)

Banjo-time

Nou, dankzij enkele interessante plagerijen, waaronder een van een ResetEra-beheerder, circuleren de geruchten over Banjo-Kazooie als de volgende DLC-jager van het spel de afgelopen dagen. De meeste pesterijen zijn afkomstig van Exquisite Gaming, een merchandisingbedrijf dat merchandise graag uitbrengt om samen te vallen met nieuwe games, zoals Sonic, Crash Bandicoot en Spyro.

Een ander opmerkelijk stukje informatie kwam van Beanstalk. Beanstalk is een merkuitbreidingsagentschap dat op de E3 zal zijn om te praten over merkgamma’s voor videogames. Het bureau heeft Microsoft sinds 2016 vertegenwoordigd via een dochteronderneming genaamd Tinderbox. Banjo-Kazooie is door een klant van het bedrijf vermeld, samen met andere Microsoft IP’s.

Reset Era

De grootste informatie is echter allemaal een tease van shinobi602, een administrator bij ResetEra. Shinobi zei in een bericht dat het “een tijdje geleden is dat we Banjo ergens in zagen. Hope we’re in for a smashing good time “. Shinobi heeft een nauwkeurig verleden van lekkende details voor verschillende games.

Eén teaser in het bijzonder, de onthulling van Smash Ultimate in maart 2018, gebruikte dezelfde ‘smashing good time’-zin. Vanzelfsprekend is er nog geen officiële bevestiging, maar Banjo-Kazooie fans hoeven niet lang te wachten om erachter te komen of de geruchten waar zijn.