Resident Evil 3 Remake Datamine – Nintendo Switch referentie

Resident Evil 3 Remake Datamine – Nintendo Switch referentie

Resident Evil 3 Remake is momenteel op weg om te lanceren op PS4, Xbox One en pc – en weinigen verwachten dat de game ooit op de Nintendo Switch zal verschijnen.

Dataminers hebben iets interessants gevonden

Verschillende Resident Evil-modders lijken echter iets te hebben ontdekt dat anders suggereert! In het bijzonder lijkt een datamine van de recente demo van de game verwijzingen naar de Nintendo Switch en eShop in de code te bevatten. Deze zijn naar verluidt ontdekt in twee in-game prompts over respectievelijk autosaves en digitale storefronts.

Er zijn twee mogelijke mogelijkheden voor het aanwezig zijn van deze code: de eerste is dat het simpelweg overgebleven gegevens zijn van een algemene porteringstaak naar meerdere systemen. We zijn hier eerder getuige van geweest voor franchises zoals Call of Duty – ondanks maanden later geen nieuws over havens.

Maar er is ook de tweede mogelijkheid dat Capcom een ​​Cloud-versie van de game voor Nintendo Switch voorbereidt. Het bedrijf heeft dit immers al eerder gedaan door Resident Evil 7: Cloud Version in Japan uit te brengen – dus een streamable editie van de game naar Nintendo Switch is ook niet ongekend. Natuurlijk willen we onze lezers aansporen om deze informatie te gebruiken en speculatie met een greintje scepsis.

Laten we hopen op het onmogelijke!

Ad