Retailer vermeld Prince of Persia Remake

Retailer vermeld Prince of Persia Remake

Vermelding van videogames worden steeds meer een ding – en deze is een echte interessante voor Prince of Persia-fans!

De Guatemalteekse retailer MAX maakte een lijst van wat leek op een “Prince of Persia Remake” voor Nintendo Switch en PS4 – daarbij verwijzend naar een releasedatum van november 2020.

De vermeldingen gaven niet aan welke Prince of Persia-titel de remake-behandeling zou krijgen, en zijn sindsdien van de site van MAX verwijderd nadat veel fans ze online hadden besproken.

Zal het gebeuren?

Hoewel veel van dit soort vermeldingen vaak valse vlaggen blijken te zijn of gewoon verkopers die een fout maken, heeft de prominente videogame-journalist en Bloomberg-verslaggever Jason Schreier onlangs verdere speculatie aangewakkerd door te stellen:

“Verkopers van videogames houden er zeker van om Ubisofts verrassingsaankondigingen te lekken” als reactie op de aanbiedingen – wat erop duidt dat er inderdaad een Prince of Persia Remake komt. Bij twijfel door een bepaalde fan, bevestigde Schreier zijn standpunt over het bestaan ​​van de game: deze tweet zal niet goed verouderen lol

Zoals met alle onbevestigde informatie, dringen we er bij onze lezers op aan om deze lijsten met enige scepsis te bekijken.

Ad