[FEIT] Smash Bros dit jaar?!

[FEIT] Smash Bros dit jaar?!

De Nintendo Switch is bijna een jaar op de markt maar tot op heden hebben we nog niets vernomen van een eventuele Nintendo Switch-versie van Super Smash Bros.

Toch zou het zomaar kunnen dat we nog dit jaar met Smash Bros aan de slag kunnen. Dat heeft Emily Rogers, van wie Nintendo-geruchten vaker op waarheid gebaseerd bleken te zijn, laten weten.

Smashing!

Emily liet weten dat Nintendo nog dit jaar een nieuwe Smash Bros-titel uit zou gaan brengen voor de Nintendo Switch. 

De titel zou zowel nieuwe content bevatten alsmede content uit de eerder verschenen Wii U- en 3DS versie.  Of het dan om een port + gaat weten we niet maar laten we eerlijk zijn daar is toch ook niet veel mis mee.

Rogers liet verder weten dat zij nog niet weet hoe Nintendo de titel wil gaan positioneren. Volgens haar kan de game onder andere uitgebracht worden als een Deluxe-versie maar als sequel zou ook mogelijk zijn. 

Een sequel zou meer de nadruk moeten hebben op een beter versie, met echte enhancements. Terwijl een Deluxe versie ons meer op gelijk hoogte houd met alle DLC etc. een beetje vergelijkbaar met hoe het gedaan is met Mario Kart 8 Deluxe.

Wat hopen jullie? Wij hopen simpelweg dat Emily gelijk heeft en dat de game liever spoediger dan later komt.

Ad