Sonic Colours Remastered gelekt door nasynchronisatie studio en retailer?

Sonic Colours Remastered gelekt door nasynchronisatie studio en retailer?

Een Franse videogamewinkel en een Duits nasynchronisatiebedrijf hebben beide bevestigd dat The Sonic Team hard heeft gewerkt aan een remaster van de Wii-titel Sonic Colors uit 2010.

De Duitse nasynchronisatiestudio iksample vermeldde de game als een titel waaraan ze hebben gewerkt, maar ze deden dat met een Sonic Boom-graphic (ja, we hopen dat dat een eerlijke fout was als Boom. . Nou, het is klote).

De Franse online game-verkoper SoGamely heeft ook een Sonic Colors Ultimate – Limited Edition voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One vermeld.

(nog) niet bevestigd

Momenteel is niet bevestigd dat het iets is waar het team aan werkt, maar dat zijn twee afzonderlijke bronnen: het Duitse nasynchronisatiebedrijf en het Franse bedrijf. Wat een nogal vreemd toeval is …

video
play-rounded-fill

Opmerking ; Wii-trailer

Over Sonic Colors

Bereid je voor op de terugkeer van het snelste ding op twee benen terwijl Sonic the Hedgehog zich opmaakt voor een nieuw avontuur. Sonic Colors ziet Sonic een comeback maken in een spectaculair actie-avontuur dat snelheid combineert met klassieke platformgames.

Er is een buitengewoon pretpark gespot in een baan rond de thuisplaneet van Sonics, en er gaan geruchten dat een buitenaards ras van Wisps, die een unieke kleurrijke energie hebben, daar gevangen wordt gehouden door de kwaadaardige Dr. Eggman. Altijd gretig om te helpen, arriveert Sonic in het pretpark om niet alleen te ontdekken dat de geruchten waar zijn, maar ook dat de vreemde kleurenenergie van de Wisps in zijn voordeel kan worden gebruikt terwijl hij helpt bij hun bevrijding.

Sonic Colors combineert naadloos zowel 3D- als 2D-perspectieven terwijl Sonic accelereert naar adrenaline-pompende snelheden en als nooit tevoren door obstakels schiet. De buitenaardse Wisps van de game hebben elk een unieke ‘Kleurkracht’ die Sonic, eenmaal bevrijd, kan absorberen terwijl hij door de verschillende door het themapark geïnspireerde stadia snelt. De Wisp-energie stelt Sonic in staat om op verschillende manieren nieuwe paden door niveaus te creëren, zoals door de grond te boren of de vorm aan te nemen van een snelheidslaser. Door de Wisp-power-ups aan elkaar te rijgen, ontstaat een combo die de boostmeter van Sonic nog sneller verhoogt, waardoor Sonic-fans overal een supersnelle gameplay-ervaring krijgen.

Elk deel van de door een pretpark geïnspireerde wereld die Sonic bezoekt, heeft zijn eigen unieke visuele stijl en, net als de held van het uur, zijn de levels van het spel gebouwd voor snelheid van top tot teen!

Sluit je aan bij Sonic terwijl hij weer tot leven komt in een levendig nieuw avontuur dat klassieke Sonic the Hedgehog-gameplay combineert met verbazingwekkende nieuwe mogelijkheden.

  • Sonic keert terug in een nieuw avontuur waarin hij met nieuwe snelheden schakelt op weg naar het redden van een buitenaards ras.
  • Door pretparken geïnspireerde levels en een uniek kleurgecodeerd power-up systeem bieden creatieve nieuwe manieren om te spelen.
  • Verken een visueel unieke wereld die verschuift tussen 2D- en 3D-perspectieven.
Ad