Square Enix overweegt remake Secret of Mana te brengen

Square Enix overweegt remake Secret of Mana te brengen

Masura Oyamada, producer van Secret of Mana, sprak in een interview met USgamer over de interesse van Square Enix om de remake van dit veelgeprezen SNES-spel naar de Nintendo Switch te brengen.

Hij vertelde dat het bedrijf zeer verrast was dat er zoveel vraag was naar een potentiële versie voor de console. Hij kan geen beloftes maken, maar volgens hem gaat het team zijn best doen om te kijken wat mogelijk is voor de toekomst.

USGamer Interview – Masura Oyamada (vertaald)

Om wat achtergrond te geven over wanneer het project startte: dit was ongeveer twee jaar geleden en de Nintendo Switch was nog niet aangekondigd. Toen we deze bepaalde titel eenmaal aangekondigd hadden, waren we ontzettend verrast dat we zoveel vraag en feedback ontvingen voor een potentiële Nintendo Switch-versie.

Dus, we hebben jullie stemgeluid gehoord: we weten dat men verlangt naar een Switch-versie. En wij gaan ons best doen om te kijken wat uitvoerbaar is in de toekomst, al is er niets bevestigd of gepland.

Het is dus niet uitgesloten dat de remake van Secret of Mana alsnog naar de Nintendo Switch komt. De titel komt 15 februari wel al zeker naar de PlayStation 4. Laten we hopen dat Nintendo Switch hem alsnog krijgt ook al is het later.

Ad