Super Monkey Ball: Banana Mania vermeld door de classificatie commissie van Australië

Super Monkey Ball: Banana Mania vermeld door de classificatie commissie van Australië

Een gloednieuwe Super Monkey Ball-game (of verzameling) is misschien in de maak, zoals een mysterieus nieuw lek van down-under lijkt te wijzen.

Het classificatiebord van Australië vermeldde een PG-beoordeling voor wat een onaangekondigde nieuwe game lijkt te zijn – getiteld “Super Monkey Ball: Banana Mania”.

Over Super Monkey Ball: Banana Mania

Helaas zijn er geen andere details duidelijk uit de lijst, de PG-classificatie stelt dat de game ‘mild geweld’ en ‘online interactiviteit’ zal bevatten.

Over Super Monkey Ball

Het hoofddoel van Super Monkey Ball is om je aap in een bal naar het doel te rollen. Je bestuurt de aap echter niet – je bestuurt de vloer zelf. Baan je een weg door obstakels en uitvalzones terwijl je onderweg bananen verzamelt om je meer apen of levens te geven.

Wil je een pauze nemen van die uitdagende levels? Er zijn ook minigames, of gezelschapsspellen, beschikbaar om te spelen. Je kunt met maximaal vier spelers spelen en je vaardigheid tegen hen testen. De bekendste minigames zijn Monkey Target, Monkey Bowling en Monkey Race, om er maar een paar te noemen.

Momenteel raadt iedereen echt hoe deze nieuwe titel eruit zal zien. We zullen moeten afwachten of SEGA meer informatie aankondigt, maar als we zien wat voor soort game het is, lijkt het niet zo raar om te raden dat het naar de Nintendo Switch zal komen.