Super Smash Bros. Ultimate Byleth Leaker – Crash Bandicoot komt hierna

Super Smash Bros. Ultimate Byleth Leaker – Crash Bandicoot komt hierna

MandyCan, die correct voorspelde dat Byleth de vijfde DLC-vechter voor Super Smash Bros. Ultimate in oktober 2019 zou zijn, is met een nieuw lek gekomen.

Volgens MandyCan wordt Crash Bandicoot de zesde DLC-vechters in Super Smash Bros. Ultimate:

Sommigen geloven dat deze woorden van belang zijn omdat ze correct voorspelden dat Byleth de vijfde DLC-jager voor de game is:

Over Crash Bandicoot

Crash Bandicoot (in Japan bekend als ー ラ ッ シ ュ ・ バ ン デ ィ ク ー Kurasshu Bandikuu) is de belangrijkste hoofdrolspeler van de Crash Bandicoot-serie.

Oorspronkelijk gepland om Willie de Wombat te worden genoemd, is hij een Eastern Barred Bandicoot die op N. Sanity Island woont, die werd gevangen genomen en ontwikkeld door Doctor Neo Cortex. Gedurende de serie is Cortex Crashs gebruikelijke aartsvijand en wordt altijd verslagen door Crash om de vrede op het eiland te bewaren. Crash wordt vaak vergezeld door zijn bondgenoot, Aku Aku, deuteragonist van de serie. In eerdere spellen had hij de neiging ‘Whoa!’ Te zeggen. wanneer hij werd gedood. In de latere spellen sprak hij wartaal met een zeer basiskennis van de taal die in het spel werd gesproken.

Ad