The Witcher 3 komt in September?

Meerdere videogamewinkels in Azië zijn begonnen met het aanbieden van The Witcher: Game of the Year-editie voor de Nintendo Switch.

Streaming?

Als er enige waarheid achter deze lijsten zit, zou de The Witcher: Game of the Year-editie waarschijnlijk een streaming-titel zijn net als Assassin’s Creed Odyssey en Resident Evil 7. Al was het maar vanwege de enorme omvang.

Maar betekent dat zelfs dat het buiten Japan komt? Houd in gedachten dat Reggie een tijdje geleden opmerkte dat ze de benodigde infrastructuur ergens anders niet hadden. MAAR; Het lijkt onwaarschijnlijk dat dit een streamingversie zal zijn zoals die van Resident Evil 7, omdat die beperkt was tot alleen Japan, terwijl deze lekken komen uit China en andere Aziatische landen.

Over The Witcher 3

Oorspronkelijk uitgebracht in 2015 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4, en ontwikkeld door CD Projekt RED The Witcher 3: Wild Hunt is een open RPG van de derde persoon op basis van een gelijknamige boekenserie. Algemeen beschouwd als een van de beste games in zijn genre.

De Witcher: Game of the Year-editie is momenteel alleen beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en pc.

Ad