Tropico 6 vermeld

Tropico 6 vermeld

The Console Club, een Griekse retailer, plaatste een vermelding voor een Nintendo Switch-versie van Tropico 6.

Op dit moment is er geen woord over de release van Tropico 6 voor de Nintendo Switch, maar dingen kunnen heel goed veranderen als deze aanbieding van belang is. Het enige dat we nu weten is dat het EUR 38,90 kost.

video

Over Tropico 6

In tijden van politieke onrust en sociale onrust roepen de mensen op tot visionaire leiders, die het lot van hun land zullen sturen met een vooruitziende blik en vindingrijkheid. Bewijs jezelf opnieuw als een gevreesde dictator of vredelievende staatsman op de eilandstaat Tropico en vorm het lot van je eigen bananenrepubliek door vier verschillende tijdperken. Ga nieuwe uitdagingen aan op het internationale toneel en houd altijd rekening met de behoeften van uw mensen.

Beheer voor het eerst in de serie uitgebreide archipels, bouw bruggen om je eilanden te verbinden en gebruik nieuwe transportmiddelen en infrastructuur. Stuur je Tropicans op invallen om de wonderen van de wereld te stelen, waaronder het Vrijheidsbeeld en de Eiffeltoren. Personaliseer je paleis naar believen en geef verkiezingsspeeches vanaf je balkon om de gunst van je onderdanen te winnen.

Kenmerken

  • Speel voor het eerst op grote archipels in de serie. Beheer meerdere eilanden tegelijkertijd en pas je aan aan verschillende nieuwe uitdagingen.
  • Stuur je agenten op invallen naar vreemde landen om wereldwonderen en monumenten te stelen, om ze aan je verzameling toe te voegen.
  • Bouw bruggen, bouw tunnels en vervoer uw burgers en toeristen in taxi’s, bussen en kabelbanen. Tropico 6 biedt volledig nieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden.
  • Pas het uiterlijk van je paleis naar wens aan en kies uit verschillende extra’s.
  • Tropico 6 beschikt over een herzien onderzoekssysteem dat zich richt op de politieke aspecten van ‘s werelds grootste dictator zijn.
  • Verkiezingsspeeches zijn terug! Spreek de mensen aan en beloften die je onmogelijk kunt nakomen.
Ad