Vervolg op 1-2-Switch opgeschort omdat het slecht testte

Vervolg op 1-2-Switch opgeschort omdat het slecht testte

Toen de Nintendo Switch oorspronkelijk uitkwam, was 1-2-Switch een van de vlaggenschiptitels, een eigenzinnige titel waarin spelers de Joy-con-controllers gebruikten om te strijden in verschillende minigames.

Everybody 1-2-Switch?

Ondanks gemengde beoordelingen presteerde de game zo goed dat Nintendo een vervolg aan het plannen was. Meerdere personen die bekend zijn met het project hebben Fanbyte-journalist Imran Khan verteld dat Nintendo bezig is met een vervolg op de partygame “Everybody’s 1-2-Switch”, die groen licht kreeg nadat de eerste game 3,45 miljoen exemplaren had verkocht.

Volgens deze rapporten was het de bedoeling dat de game vergelijkbaar was met de Jackbox Party Pack-serie, met maximaal 100 spelers die hun mobiele telefoon gebruikten om deel te nemen aan een spelshow met minigame-uitdagingen gepresenteerd door een man met een rubberen paardenmasker dat eenvoudigweg bekend staat als “paard”. Muzikale stoelen, Bingo en Spin The Bottle stonden onder de minigames.

Ondanks dat het op papier veelbelovend lijkt, beweren de bronnen dat het spel “vreselijk” presteerde onder de spelers die testers waren. Velen van hen beweerden dat de minigames “saai” en “vervelend” waren en dat ze te moeilijk waren om een ​​hele ronde uit te spelen. Veel betrouwbare werknemers vreesden dat het publiceren van de game “het imago van het bedrijf als briljante softwareproducent zou vernietigen”, wat de reden lijkt te zijn dat Nintendo aarzelt om de game uit te brengen, zelfs na al die jaren.

Het uiteindelijke lot van Everybody’s 1-2-Switch is op het moment van schrijven nog niet bekend. Volgens bronnen van Khan circuleren er verschillende aanbevelingen over wat te doen met het spel rond Nintendo. Sommigen hebben gesuggereerd dat het zou worden uitgebracht als een add-on voor de Switch Online-service, terwijl anderen vinden dat het zou moeten worden uitgebracht als een volledig geprijsde game, ongeacht de mogelijke reactie.

In ieder geval zullen we het hele verhaal pas weten als Nintendo de game officieel aankondigt, als deze al bestaat.

Ad