Volgende Fire Emblem gamedetails gelekt?

Volgende Fire Emblem gamedetails gelekt?

Details over de aankomende Fire Emblem-game voor de Nintendo Switch lijken te zijn uitgelekt.

We leerden over een nieuw personage met ongewoon rood en blauw haar en een drakenmoeder, evenals over de mogelijkheid om personages uit eerdere games te bellen. Reddit-gebruiker miasmadelta heeft foto’s gepost die naar verluidt de game laten zien. Ze bevestigen in ieder geval wat we eerder over de hoofdpersoon hebben geleerd.

Zijn deze gegevens echt?

Miasmadelta beweert ook dat oproepen geen belangrijk kenmerk van het spel is en dat het zich niet in de huidige tijd afspeelt.

Miasmadelta vermeldt ook dat de foto’s “op dit moment vrij oud zijn”, wat impliceert dat ze hoogstwaarschijnlijk van een eerdere build zijn genomen (de taal op de foto’s geeft aan dat we naar de Chinese versie kijken).</p >

Deze bron bevestigt ook dat de bekendheid van Gust of Atelier bezig is met ontwikkeling “en dat het al geruime tijd klaar is.” Even terzijde, miasmadelta meldt dat Fire Emblem: Genealogy of the Holy War opnieuw zal worden gemaakt.

Niet delen tot bevestigd

We kunnen deze beweringen of foto’s niet verifiëren, dus neem ze voorlopig met een korreltje zout. Als alles wat we hebben gezien en gehoord correct is, is het slechts een kwestie van tijd voordat Nintendo een officiële aankondiging doet. En we zullen de inhoud niet delen totdat deze is bevestigd.

Ad