Volledige lijst met Mortal Kombat 11 DLC-personages onthuld?

Volledige lijst met Mortal Kombat 11 DLC-personages onthuld?

Dataminers op Reddit zijn erin geslaagd om uit te pakken wat lijkt op de volledige lijst met DLC-personages die naar Mortal Kombat 11 komen.

video

De bestanden zijn afkomstig van de Nintendo Switch-versie van Mortal Kombat 11, die nu in het wild is omdat sommige verkopers de straatdatum overtreden.

Ze werden voor het eerst gemarkeerd op Reddit door een gebruiker genaamd LeoNatan. Nadat hij enigszins sceptisch was geworden, publiceerde LeoNatan een gedetailleerde handleiding van het hackproces ter verificatie. Een tweede gebruiker van PikachuIzGod volgde deze gids blijkbaar en plaatste een album met screenshots die de bewering van LeoNatan ondersteunden.

Mortal Kombat 11 Spoilers

De lijst met DLC-tekens uit dit datamine wordt hieronder weergegeven. Omdat de lijst een redelijk grote kans heeft reëel te zijn, waarschuwen we lezers niet door te gaan als ze bang zijn om verwend te worden.

– Shang Tsung
– Joker
– Nightwolf
– Sindel
– Terminator
– Spawn
– Ash Williams
– Fujin
– Sheeva

Hoewel er een aantal namen op de lijst zijn die opvallen, is de opname van Spawn van bijzonder belang. Voor degenen die het misschien gemist hebben, werd Spawn eerder geplaagd als een potentiële toevoeging aan de selectie van het spel tijdens een AMA met zijn maker Todd McFarlane.

Als dit gelekte DLC-rooster echt is, lijkt het erop dat McFarlane niet grapte toen hij zei dat Spawn “onderweg was”.

Mortal Kombat 11 is gepland voor lancering op 23 april op de Nintendo Switch.

Ad