[FEIT] Witcher 3 – WIld Hunt komt?

[FEIT] Witcher 3 – WIld Hunt komt?

Meerdere videogamewinkels in Azië zijn begonnen met het aanbieden van The Witcher: Game of the Year-editie voor de Nintendo Switch.

video

Let op; Geen Nintendo Switch footage

Komt deze game echt?

Als er enige waarheid achter deze lijsten zit, zou de The Witcher: Game of the Year-editie waarschijnlijk een streaming-titel zijn net als Assassin’s Creed Odyssey en Resident Evil 7. De Witcher: Game of the Year-editie is momenteel alleen beschikbaar op Playstation 4 , Xbox One en pc.

Over The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher: Wild Hunt is een verhaalgestuurde open wereld-RPG die zich afspeelt in een visueel verbluffend fantasy-universum vol betekenisvolle keuzes en impactvolle consequenties. In The Witcher speel je als professionele monsterjager Geralt van Rivia die een kind van profetie moet vinden in een uitgestrekte open wereld die rijk is aan koopvaardijsteden, pirateneilanden, gevaarlijke bergpassen en vergeten grotten om te verkennen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

SPEEL ALS EEN HIGHLY GEBOUWDE MONSTER SLAYER VOOR VERHUUR

Getraind vanaf de vroege kindertijd en gemuteerd om bovenmenselijke vaardigheden, kracht en reflexen te verkrijgen, vormen heksen een tegenwicht tegen de wereld vol monsters waarin zij leven.

Maak vijanden grof verwoest als een professionele monsterjager gewapend met een reeks upgradeable wapens, muterende drankjes en gevechtsmagie.

Jagen op een breed scala aan exotische monsters – van wilde beesten rondsnuffelen de bergpassen, tot sluwe bovennatuurlijke roofdieren loer in de schaduw van dichtbevolkte steden.

Investeer je beloningen om je wapens te upgraden en aangepaste harnassen aan te schaffen, of breng ze weg in paardenraces, kaartspellen, vuistgevechten en andere genoegens die de nacht brengt.