Xenoblade Chronicles 3; speelt zich af in de verre toekomst na 2, eindigt de trilogie

Xenoblade Chronicles 3; speelt zich af in de verre toekomst na 2, eindigt de trilogie

Jenna Coleman, de stemacteur van Melia, deelde per ongeluk dat Xenoblade Chronicles 3 momenteel in ontwikkeling is, terwijl ze op een fan reageerde.

Hierna hebben we een rapport van fanbyte dat dit ondersteunt en beweert dat deze titel oorspronkelijk eerder dit jaar zou worden onthuld, maar werd uitgesteld vanwege problemen met COVID-19.

Geruchten details Xenoblade Chronicles 3

Beëindiging van trilogie die zich afspeelt in de verre toekomst. Er zullen een paar terugkerende personages zijn die hun menselijke tegenhangers uit zowel Xenoblade Chronicles als Xenoblade Chronicles 2 lang hebben overleefd.

Melia’s personage keert terug en daarom is haar stemacteur op de hoogte van deze nieuwe titel. Xenoblade Chronicles 3 zou eerder dit jaar worden onthuld, maar werd uitgesteld vanwege COVID-19. Mogelijk wordt dit voor het einde van dit jaar bekend gemaakt.

Het doel van deze game is om meer personagemodellen tegelijk op het scherm te krijgen dan alle voorgaande titels, inclusief speelbare personages en vijanden.

Kan in de eerste helft van volgend jaar uitkomen omdat het de beoogde releasedatum van winter 2021 niet kan halen. Deze game bevindt zich momenteel in de laatste ontwikkelingsfase.