Zant keert terug in Breath Of The Wild vervolg?

Zant keert terug in Breath Of The Wild vervolg?

Het zal hoogstwaarschijnlijk een tijdje duren voordat we enig belangrijk nieuws horen over het onlangs aangekondigde vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Maar dat zal de fans er niet van weerhouden om met hun eigen theorieën van allerlei te komen.

De Zant Theorie

Een aantal Zelda-fans zijn onvermurwbaar dat Zant een soort van rol zal spelen in het komende spel, gebaseerd op zijn onthullende trailer E3 2019, waarvan wordt gezegd dat deze een paar verborgen tonen bevat die Zant’s thema uit The Legend of Zelda: Twilight Princess vertegenwoordigen .

In een poging om erachter te komen welke Ganondorf er nog is, moest het lijk verondersteld worden dat ik kruis waarnaar verwezen werd naar de positie waar alle andere Ganondorfs in sterven en geen van hen sterft zo.

Weet je wie dat wel doet? Zant. Hij doet dat EXACT veel poseren. Een andere mogelijkheid is dat de hand die we zien Zants hand is! We hebben ze nog nooit gezien omdat ze door zijn mouwen zijn bedekt.

Ik zag mensen speculeren dat de piekerige groene lichten waarschijnlijk afkomstig waren van Midna of op zijn minst afkomstig waren uit het Twilight-rijk, maar ik wilde het niet geloven, omdat de kleur van de twili turquoise is, niet groen, maar eerlijk gezegd, de kleur wankelt veel in Twilight Princess zelf, dus ik denk dat ik na het doen van al dit Zant-onderzoek er meer zin in heb om het te geloven.

Dat gezegd hebbende is het ook mogelijk dat de hand behoort tot Midna of een afstammeling van haar en in plaats van te helpen bij de wederopstanding van Ganondorfs lijk, probeert ze het te stoppen. Ofwel is mogelijk. Een ander ding om op te merken is dat de markeringen op de muur lijken op de symbolen die je ook in het schemergebied ziet.

Ad