Animal Crossing: New Horizons – Save Data Backup Feature in detail

Animal Crossing: New Horizons – Save Data Backup Feature in detail

Nintendo heeft onlangs versie 1.4.0 uitgebracht voor Animal Crossing: New Horizons, dat de langverwachte back-upfunctie voor het opslaan van gegevens toevoegt.

Spelers die hun exemplaar van New Horizons hebben geüpdatet naar de nieuwste versie, kunnen de back-upfunctie voor het opslaan van gegevens vanaf het titelscherm van de game inschakelen door op de toets “-” te drukken. Vervolgens kunnen ze Tom Nook vragen om hen te helpen bij het opzetten van de back-up.

Gegevensback-up opslaan uitgelegd

Dat gezegd hebbende, moet de speler een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben om de functie te kunnen gebruiken. De game herhaalt ook verschillende keren dat herstel van opslag alleen is toegestaan ​​in gevallen waarin het systeem “verloren, gestolen of beschadigd” is.

Wat betreft het daadwerkelijk herstellen van de game vanaf een back-up, is het niet zo eenvoudig:

  • Als de speler zijn beschadigde Switch heeft gerepareerd in het Nintendo Service Center en zijn opgeslagen gegevens ontbreken, kunnen ze hun Animal Crossing-gegevens herstellen door het spel te starten en vervolgens “-” ingedrukt te houden voordat ze Timmy en Tommy zien op de receptiebalie.

    Vervolgens wordt hen gevraagd te controleren en te selecteren welke eilandgegevens ze willen herstellen.

  • Als de speler zijn Switch kwijt is of ergens anders dan het Nintendo Service Center heeft gerepareerd, moet hij contact opnemen met de klantenservice van Nintendo om zijn gegevens op te halen.

Opgemerkt moet worden dat deze functie voor het opslaan van back-ups van gegevens niet bedoeld is om te worden gebruikt voor het overdragen van gegevens tussen systemen, en er zal blijkbaar een apart hulpmiddel zijn voor dat dat ergens in de toekomst wordt uitgebracht.

Maar het is een begin.

Volledige Nintendo-uitleg

Als je de volledige uitleg van Nintendo over Animal Crossing: New Horizons ‘functie voor het opslaan van gegevensback-ups wilt lezen, kun je hun veelgestelde vragen hier lezen; https://www.nintendo.com.au/help/animal-crossing-new-horizons-frequently-asked-questions-and-island-save-data