Deel en speel hetzelfde spel tegelijkertijd online samen

Deel en speel hetzelfde spel tegelijkertijd online samen

Nintendo Switch Online heeft een functie genaamd Game Sharing waarmee spelers hun digitale games op een primair systeem kunnen delen met een secundair systeem.

Beperkingen van Game Sharing

Game Sharing heeft uiteraard enkele beperkingen, zoals het toestaan ​​van slechts één systeem om de game te spelen en ervoor zorgen dat het secundaire systeem waarmee digitale games worden gedeeld te allen tijde verbonden blijft met het internet.

Er is nu een nieuwe oplossing gevonden waarbij spelers niet de verbinding met internet hoeven te verbreken wanneer ze hetzelfde digitale spel willen spelen, wat betekent dat ze allemaal samen online kunnen spelen.

Speel samen online

Het enige dat de speler op het primaire systeem hoeft te doen, is de game spelen met een Nintendo-account die niet is gebruikt om de game te kopen. De speler op het secundaire systeem moet spelen als het Nintendo-account dat werd gebruikt om de game te kopen.

Wat advies

Als je van plan bent om je games voor langere tijd met iemand te delen, zou je moeten overwegen om je Nintendo Switch in plaats daarvan als het secundaire systeem in te stellen en je familie of vriend die van jou als het primaire systeem te laten instellen.

Op die manier kunnen beide spelers blijven spelen via hun eigen Nintendo-accounts.

We hopen dat dit je op een of andere manier helpt om nog meer te genieten van games met vrienden of familie!

Ad