Rex outfit in Breath of the Wild

Rex outfit in Breath of the Wild

Een gratis sidequest en outfit!

Tegen alle verwachtingen in zal Link uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild kennis maken met de kledingstukken uit Xenoblade Chronicles 2. Hoe dan? Crossover of wat. Nee Link zal in ieder geval nu nog geen Alrest gaan bezoeken maar er is wel een Rex-outfit te bemachtigen in Breath of the Wild.

De Nintendo Direct van 7 November gaf aan dat er vanaf 9 November een nieuwe quest zou zijn in Breath of the Wild met als prijs een Rex outfit.

Rex Outfit verzamelen

rex-outfit-botw-closeupOm alle drie de stukken van het Rex harnas te vinden, moet je ‘s nachts specifieke locaties bezoeken. Als je eenmaal op een van deze locaties bent, moet je je blik naar de hemel richten in een bepaalde richting en je ogen laten zoeken naar een rode vallende ster. Het voordeel is dat ze ook een audio queue hebben die het makkelijker maakt om te weten dat het getriggerd is.

Kijk vervolgens waar het landt en bezoek die locatie om een kist te vinden met een stuk van het harnas.

The southern sky from the middle of the largest bridge.

De eerste locatie is de brug van Hylia – ga naar het midden van de grootste van de bruggen (het hexagon platform) en kijk naar het zuiden om de ster te zien. In de kist vind je de Salvager Headware.

The eastern sky from the skull’s left eye.

De tweede locatie is Skull Lake, in de buurt van de Zuna Kai-schrijn. Kijk naar het oosten voor de ster. In de kist vind je het Salvager Vest.

The southeastern sky from the peak of the tall, pierced snowy mountain.

De derde locatie is Hebra Peak, dichtbij waar zich een Korok op de top van de piek verbergt. Kijk naar het zuid-oosten om de ster te zien vallen. In deze kist vind je de Salvager Trousers.

Waarde van de Rex Outfit

Wanneer je Link hebt aangekleed als Rex, geven ze je extra zwemsnelheid en geven ze elk 5 defence points. Je kunt ze helaas niet upgraden, we hebben het geprobeerd.

Ad