Vind Mythra’s Super Smash Bros. Ultimate Costume

Vind Mythra’s Super Smash Bros. Ultimate Costume

Nintendo heeft een nieuw kostuum toegevoegd aan Xenoblade Chronicles 2 en Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country.

Het kostuum verandert de verschijning van Mythra in hoe haar Spirit eruitziet in Super Smash Bros. Ultimate – het toevoegen van zwarte beenkappen en het bedekken van haar borst. (Zie hierboven)

Na het updaten van beide spellen, kunnen fans echter moeite hebben met het vinden van het kostuum. Er zijn geen officiële in-game berichten over het item en het is misschien moeilijk te vinden voor spelers die niet opnieuw in Alrest terug willen komen.

Mythra’s Massive Melee-kostuum

Gelukkig is hier een korte handleiding voor het vinden van het kostuum in beide Xenoblade-titels – het item heet “Mythra’s Massive Melee”. Het item bevindt zich bij een specifieke nopon NPC in elk spel:

In Xenoblade Chronicles 2 wil je Brobro vinden op het Salvage Deck van Goldmouth, Argetum Trading Guild. Hij bevindt zich in de buurt van een reddingspunt en zou alleen moeten verschijnen nadat hij Hoofdstuk 4 bereikt heeft.

Torna

Zoek voor de uitbreiding van Torna een ‘Nameless Wanderpon’ op in het Feltley Village Camp, in de regio Lasaria in Torna. De locatie ligt dicht bij de gigantische krater waar spelers voor de eerste keer Addam en Mythra ontmoeten.

Na het verkrijgen van het item, kunt u het eenvoudig uitrusten als een Aux Core op Mythra!

Meer doorgewinterde spelers zullen blij zijn te weten dat het kostuum Mythra een 25% boost geeft aan haar kritieke snelheid.