Deel uitmaken van het NintendoReporters-team geeft je glorie en roem, maar welke voordelen bieden we ons team en waarom zou je met ons mee willen doen? Laten wij het uitzoeken!

Team Voordelen

Macht

Onbeperkte onvergelijkbare kracht. Nou ja, in zekere zin.

Als teamlid krijg je een verhoogde set rechten. Het leuke is echter dat je mag kiezen wat je krachten zijn en wat niet. Zoals de vacatures wilden we hierin uiterst flexible zijn, zodat het helemaal is zoals jij het wil. Dus als je modererende krachten wilt, geen probleem. Als je wilt kunnen reviewen, interviewen, maar geen nieuws of handleidingen en retro wilt doen etc. Alles is mogelijk.

Maar onthoud met grote kracht, komt grote verantwoordelijkheid.


Games

Ik wou dat ik kon zeggen alles wat je ooit wilde, maar … we zijn daar niet … ofja nog niet.

Op de lange termijn willen we de hippe plek zijn om te bezoeken voor Nintendo-gerelateerde content en dat betekent games. Hoewel we af en toe recensie-exemplaren hebben voorbij zien komen, zijn we nog geen grote grote speler. Wij hopen dat dit te zijner tijd zal veranderen, zodat we zonder enige twijfel kunnen zeggen; Je wilt een handleiding of review maken … geen probleem hier is een kopie van spel x.

Voor nu is dat naar eigen goeddunken van de ontwikkelaar, uitgever of marketingpartijen. Maar we hebben de neiging om dit iets algemener te gaan maken, spoedig ™.

Houd dat in de gaten, maar ondertussen ben je altijd vrij om een fysieke kopie te lenen (ik kan ze toch niet allemaal tegelijk afspelen)


Nintendo Switch Online

24/7, 365 dagen per jaar gratis Nintendo content!

Een tijdje geleden dacht ik erover na hoe we iets konden doen voor onze teamleden en hoewel het niet het ultieme is, is het zeker iets wat iedereen in het team leuk vindt. We hebben besloten om iedereen die deel uitmaakt van het NintendoReporters-team Nintendo Switch Online kosteloos aan te bieden zolang ze deel uitmaken van het team.

Het bespaart je toch zo’n 20 euro per jaar. Dat is toch lekker?


Suggesties

Heb een iets krachtiger zeggen in wat we doen en wat we worden.

We luisteren veel naar feedback die we krijgen van onze gebruikers. Als je terugkijkt op hoe we zijn begonnen en waar we nu zijn, in mijn ogen is het verschil dag en nacht. (En ik bedoel niet alleen de Nachtmodus). Maar hoewel we dol zijn op de feedback die we van buiten krijgen, vinden we het ook leuk om te horen wat we beter van binnenuit kunnen doen.

Simpel gezegd omdat zonder mensen er van binnenuit aan werken wij een dode cel zijn … ehh schil van wat we zouden kunnen zijn.


Plezier

Nou, we zijn een levendige groep … nietwaar?

Als er één ding is dat je zonder enige twijfel zult krijgen, dan is dat plezier. We praten veel Nintendo we leven veel Nintendo en daarbij is plezier iets dat gewoon niet gemist kan en mag worden. Daarnaast zouden we in de toekomst wat leuke teamactiviteiten kunnen plannen.

Ik weet zeker dat ik jullie allemaal het achterste kan laten zien in Mario Kart. Open uitdaging; altijd en overal 😉


Tot slot

Nou daar heb je het … sluit je aan … we hebben dingen, dingen die je leuk vindt!

Ad