Devil May Cry – Launch Trailer

Devil May Cry – Launch Trailer

Om de lancering van Devil May Cry te vieren, heeft Capcom een nieuwe trailer onthuld die een korte introductie geeft aan de game, die nu beschikbaar is op Nintendo Switch.

video

Over Devil May Cry

Oorspronkelijk uitgebracht in 2001, markeert Devil May Cry de eerste verschijning van de duivelsjager Dante. Met het bloed van een legendarische demonenstrijder die door zijn aderen stroomt, neemt Dante een missie van de mysterieuze Trish op zich om naar Mallet Island te reizen en Mundus, de koning van de onderwereld, te verslaan.

De legendarische stijlvolle actieklassieker is terug!

De eerste verschijning van Dante, de ultieme duivelsjager! Met het bloed van een legendarische demonenstrijder die door zijn aderen stroomt, neemt Dante een missie van de mysterieuze Trish op zich om naar Mallet Island te reizen en Mundus, de koning van de onderwereld, te verslaan. Maar dit is geen gewone taak voor Dante, die ook wordt gemotiveerd door wraak …

Gebruik je zwaard en dubbele wapens om flitsende combo’s uit te halen in deze klassieke titel die het ‘stijlvolle actie’-genre introduceerde aan de wereld.