Dead Cells – The Bad Seed DLC – 11 Februari + Gameplay Trailer

Dead Cells – The Bad Seed DLC – 11 Februari + Gameplay Trailer

Motion Twin heeft bevestigd dat Dead Cell’s ‘The Bad Seed’ DLC op 11 februari 2020 wordt gelanceerd voor $ 4,99 USD.

In het bijzonder voegt het inhoudspakket drie nieuwe locaties toe voor spelers: het Arboretum, Swamp en Nest. Ieder zal meer nieuwe vijandentypes introduceren, en zelfs een nieuwe baas.

video
play-rounded-fill

Over The Bad Seed DLC

Verken een ontspannend arboretum, waad door een schadelijk moeras en neem het op tegen een nieuwe baas in deze nieuwe vroege game-inhoud die is ontworpen om het universum van Dead Cells uit te breiden en variatie toe te voegen aan runs voor mensen die de ontwikkeling van de game willen ondersteunen.

Speel door:

  • The Arboretum: een ontspannende en vredige kas bewoond door een vredige clan van paddestoelen, met een begrijpelijk verlangen om de Beheaded te vermoorden.
  • The Swamp: een schadelijke omgeving geregeerd door een groep boombewonende mutanten met puntige stokken, stiekeme pijlen schieten op kikvorsmannen en een stel dodelijke bloedzuigers.
  • The Nest: domein van mama tick, als je een bepaalde sciencefictionfilm met “de hersenkraker” hebt gezien, krijg je het idee …

De twee nieuwe niveaus en hun monsters zijn alternatieven voor The Courtyard / Toxic Sewers en The Ramparts / Ossuary / Ancient Sewers, met de baas ontworpen om op één lijn te staan ​​met The Concierge, dus hopelijk zal het je vroege spelruns opfleuren zodra je het kernspel hebt gespeeld.

Ad