Persona 5 Scramble – Ann Takamaki Trailer

Persona 5 Scramble – Ann Takamaki Trailer

Atlus deelde een nieuwe personage trailer voor Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. De trailer stelt ons voor aan Ann Takamaki, een van de hoofdpersonen in de Persona 5-spellen.

video

Over Ann Takamaki

Ann Takamaki is een speelbaar personage uit Persona 5. Ze is een student aan de Shujin Academy die een dubbelleven leidt als een Phantom Thief.

 

Ann is een erg aardig en medelevend meisje, genoeg om te worden opgemerkt door zowel Morgana als Sojiro Sakura. Jarenlange isolatie door haar uiterlijk heeft haar erg teruggetrokken gemaakt en met een overtuiging dat ze haar plek in de wereld is kwijtgeraakt, maar dat weerhoudt haar er niet van zich open te stellen voor de mensen om haar heen en grappen te maken. Dit komt omdat ze heeft geleerd niet te geven om wat andere mensen van haar denken, een les die haar werd geleerd door Shiho Suzui, die haar enige vriend was voordat ze bij de Phantom Thieves kwam.

Ze wordt getoond als een goede rechter van karakter, omdat ze de eerste persoon was die langs de geruchten van de hoofdpersoon kon kijken en hem kon zien voor wie hij echt is (terwijl Ryuji Sakamoto voor hem bevriend raakte, was het omdat hij hem zag als gewoon weer een “onruststoker” en leerde pas later zijn volledige verhaal kennen).

Haar goede oordeel over anderen wordt ook aangetoond door haar bereidheid om Makoto te vergeven nadat ze haar kant van het verhaal in het incident met Suguru Kamoshida had leren kennen, namelijk dat ze iets wilde doen, maar zich machteloos voelde om hem te stoppen, omdat ze zich realiseerde dat het niet zo anders was uit haar eigen situatie. Daarvoor troost ze ook Makoto wanneer ze zichzelf ‘uitschot van de aarde’ noemt omdat ze Kamoshida’s slachtoffers niet heeft geholpen, zeggend dat als ze echt uitschot was, ze zichzelf niet zo zou noemen.