Mortal Kombat Movie – Officiële debuuttrailer

Mortal Kombat Movie – Officiële debuuttrailer

Warner Bros. Pictures heeft officieel de debuuttrailer van de Mortal Kombat-film onthuld, waarin personages als Liu Kang en Scorpion uithalen in klassieke, over-the-top Mortal Kombat-stijl! 

video
play-rounded-fill

Link; https://www.youtube.com/watch?v=J983DiVbZ9k 

Over Mortal Kombat Movie

In ‘Mortal Kombat’ is MMA-vechter Cole Young, die gewend is om een ​​pak slaag voor geld te krijgen, zich niet bewust van zijn afkomst – of waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste krijger, Sub-Zero, een buitenaardse Cryomancer, heeft gestuurd om te jagen. Cole down.

Uit angst voor de veiligheid van zijn familie gaat Cole op zoek naar Sonya Blade in de richting van Jax, een Major van de Special Forces die dezelfde vreemde drakenmarkering draagt ​​waarmee Cole is geboren. Al snel bevindt hij zich in de tempel van Lord Raiden, een oudere God en de beschermer van Earthrealm, die heiligdom schenkt aan degenen die het merkteken dragen. Hier traint Cole met ervaren krijgers Liu Kang, Kung Lao en schurken huurling Kano, terwijl hij zich voorbereidt om samen met de grootste kampioenen van de aarde tegen de vijanden van Outworld te staan ​​in een strijd om het universum met hoge inzet.

Maar zal Cole hard genoeg worden gepusht om zijn arcana – de immense kracht vanuit zijn ziel – op tijd te ontgrendelen om niet alleen zijn familie te redden, maar ook om Outworld voor eens en voor altijd te stoppen?

Mortal Kombat is in de bioscoop te zien op 16 april en streamt exclusief op HBO Max om 12:01 uur PT / 3:01 uur ET. Alleen beschikbaar op HBO Max in de VS zonder extra kosten voor abonnees gedurende 31 dagen vanaf de bioscooprelease.

Ad