1 uur aan Mario Kart Tour gameplay

1 uur aan Mario Kart Tour gameplay

Naarmate meer deelnemers toegang krijgen tot de Mario Kart Tour Closed Beta, is er meer gameplay-materiaal op het internet te zien.

Nu hebben we een video die meer dan een uur aan beeldmateriaal biedt, die in feite laat zien hoe elke track er op dit moment uitziet in Mario Kart Tour.

video

Over Mario Kart Tour

De gameplay-mechanica van Mario Kart Tour lijkt vereenvoudigd om aan te sluiten op touchscreen-bedieningselementen. Spelers sturen hun kart door naar links of rechts te vegen om een ​​pijl op het scherm te richten, en voor het gebruik van items zoals paddenstoelen en shells moet je op het scherm tikken net onder de bestuurder.

De selectie Nintendo-personages lijkt behoorlijk lang – zo’n 30 tot nu toe. Personages als Mario, Luigi, Princess Peach, Toad, Rosalina, Bowser en de Koopa-kids zijn speelbaar, net als varianten als Baby Peach, Dry Bowser en Metal Mario. Net als andere gacha-spellen, zijn personages ontgrendelbaar en hebben ze een zeldzaamheidsniveau.

Luigi wordt bijvoorbeeld vermeld als een zeldzame karakterontgrendeling, terwijl Dry Bowser en King Boo worden gecategoriseerd als ultra zeldzaam.

Qua banen lijkt de samenstelling op een verzameling hits van de grootste hits van Mario Kart-spellen die de SNES naar de Nintendo 3DS overspannen. Bevestigde banen zijn Choco Island 2, Rainbow Road, Luigi’s Mansion, Koopa Troopa Beach en Dino Dino Jungle. Spelers starten met 50cc snelheden en kunnen 100cc- en 200cc-snelheden ontgrendelen.