14ft LEGO Bowser @ San Diego Comic-Con

14ft LEGO Bowser @ San Diego Comic-Con

Deze maand toonden Nintendo en LEGO LEGO Super Mario The Mighty Bowser, een grote figuur van de Koopa King die kan worden verplaatst.

Maak kennis met KING Bowser

Hoewel dit figuur al behoorlijk groot is met een lengte van 12,5 inch, heeft LEGO besloten het nog groter te maken door er een 14 meter hoge versie van te brengen naar San Diego Comic-Con. De King-Sized set heeft 663.900 onderdelen en allemaal dezelfde bewegende delen als de reguliere set. Van 21 juli tot 24 juli is het op San Diego Comic-Con.

video
play-rounded-fill

LEGO Bowser Set

LEGO® Super Mario The Mighty Bowser laat je bouwen, pronken en spelen met de koning van de Koopa’s (71411). Deze bouwbare figuur heeft een vuurbalwerper en een knop waarmee je Bowsers hoofd en nek kunt bewegen. De spikes op Bowsers rug zijn gemaakt van nieuwe LEGO-stukken die in oktober 2022 uitkomen. Zijn handen en armen bewegen ook.

Pronk met The Mighty Bowser op het van stenen gebouwde gevechtsplatform, dat 2 torens heeft die hij kan neerhalen, een verborgen krijgsgevangenenblok en een actielabel. Combineer The Mighty Bowser en het platform met een LEGO Super Mario Startersparcours (71360, 71387 of 71403, elk afzonderlijk verkocht) voor gevechten met LEGO® Mario, LEGO® Luigi of LEGO® Peach. Deze set is een geweldig cadeau voor iedereen die van Super Mario houdt en is leuk voor het hele gezin. Het wordt geleverd met stapsgewijze instructies om u te helpen het samen te stellen.

Ad