Aanwezig @ Super Smash Bros. Ultimate Launch Event

Aanwezig @ Super Smash Bros. Ultimate Launch Event

Donderdag 6 december vindt er een bijzonder (besloten) launch event plaats voor Super Smash Bros. Ultimate at de  Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn.

video
play-rounded-fill

NintendoReporters is aanwezig

Yes je leest het goed, leden van het NintendoReporters team zullen aanwezig zijn. Het is op dit moment nog onduidelijk of er materiaal gemaakt mag worden tijden het speciale launch event maar dat zien we dan wel weer.

Sowieso zal mijn collega Jasper aanwezig zijn. Zoals eerder gezegd heel veel plezier, maak er een leuke avond van en indien mogelijk laat ons vanaf hier meegenieten met updates.

Hoe wat waar?

We zijn hier niet op uitnodiging of dergelijke … wie weet dat dat in de toekomst zal gebeuren maar dank uitgaan naar de win-actie van Rickachu (meer over Rickachu; https://www.twitch.tv/rickachu). Mijn collega Jasper had daaraan meegedaan en blijkbaar was hij dus een van de winnaars… makes sense right?

Persoonlijk hopen wij in de toekomst ook zulke dingen aan te kunnen gaan bieden maar voor nu; volg Rickachu natuurlijk om kans te maken op dergelijke zaken!