Activision Blizzard – Overwatch 2 evenement 16 juni

Activision Blizzard – Overwatch 2 evenement 16 juni

Activision Blizzard zei dat er op 16 juni een speciaal evenement is gepland om Overwatch 2 en de plannen van het team voor de game, die in 2023 uitkomt, te onthullen.

Als je Twitch gebruikt, heb je misschien gezien dat de eerste Overwatch 2 PvP-bèta is afgelopen. Overwatch 2 lijkt een gratis uitbreiding te zijn voor mensen die Overwatch al kopen. Het Player vs. Player-materiaal is gratis, maar het Player vs. Environment-materiaal wordt in rekening gebracht.

Over Overwatch 2

DE TOEKOMST HEEFT NOOIT ZO GOED UITZIET

Het is tijd om samen te komen en je medehelden te steunen. We vragen je om de planeet rond te reizen en explosieve nieuwe manieren te ontdekken om te spelen terwijl je het uitvecht op het slagveld in de Closed Beta. Duik in de strijd, ontketen je vaardigheden en leid de voorhoede van de geschiedenis van Overwatch. Doe jij mee aan de strijd voor een betere toekomst?

GLOEDNIEUWE HELDEN

Verschillende opmerkelijke personages zullen zich voegen bij de huidige troepen, wetenschappers en ontdekkingsreizigers van Overwatch. Er is een nieuwe held voor je – en er zullen er nog veel meer volgen – of je nu kiest om de aanval als tank te leiden, tegenstanders in een hinderlaag te lokken met verwoestende schade, of je metgezellen te machtigen en te helpen.

ERVAREN EEN NIEUWE MULTIPLAYER

Dit nieuwe tijdperk van Overwatch gaat gepaard met een aanzienlijke verbetering van Team versus. Teamcompetitie: de toevoeging van 5v5-gevechten. Door deze verschuiving in teamsamenstelling kan elke speler een groter individueel effect hebben dan ooit tevoren, waardoor tankhelden worden getransformeerd in agressieve krachtpatsers met rauwe, spelveranderende kracht in elk van hun kits. Terwijl je de tegenstander verslaat, kun je genieten van vechtpartijen met een hoog octaangehalte en meer helderheid in de gameplay dan ooit tevoren.

MEER SPELMODI TOEVOEGEN

Er worden extra spelmodi toegevoegd aan de huidige lijst met manieren om te spelen, met meer doelen om te vangen, tactieken om te ontdekken en mysteries om te ontdekken. Push zal als eerste arriveren. In dit nieuwe, symmetrische kaarttype strijden teams om een ​​robot te besturen die in het midden van de kaart begint en naar de basis van de tegenstander beweegt.

EEN CONTINU UITBREIDENDE WERELD

Breng het conflict naar nieuwe plaatsen naarmate de omvang van PvP groeit. Reis de wereld rond, geniet van adembenemende vergezichten en vecht in de straten van legendarische steden als New York City, Rome, Monte Carlo en Toronto.

NIEUWE VAARDIGHEDEN, VERTROUWD GEZICHT

Bereid je voor om een ​​aantal van je favoriete helden op compleet nieuwe en onverwachte manieren te zien. Verander dingen met belangrijke herwerkingen voor bekende personages zoals Doomfist, Orisa, Bastion en meer.

ER KOMEN NOG MEER

Duizenden nieuwe stemlijnen, uitgebreide verhalende ervaringen, opvallende skins en cosmetica, een volledige vernieuwing van de gevechtsaudio en meer, allemaal mogelijk gemaakt door een verbeterde game-engine.

Ad