Alle Nintendo Minute-video’s op YouTube zijn gemarkeerd als privé

Alle Nintendo Minute-video’s op YouTube zijn gemarkeerd als privé

De presentatoren van de langlopende webshow Nintendo Minute, Kit Ellis en Krysta Yang, verlieten het bedrijf om andere interesses na te streven, wat leidde tot de annulering vorig jaar.

Een jaar nadat het Nintendo Minute-programma was geannuleerd, heeft het bedrijf alle afleveringen van het programma van YouTube verwijderd, waardoor het niet meer beschikbaar is voor het grote publiek. Dit suggereert dat de show niet langer toegankelijk zal zijn op het officiële YouTube-account van het bedrijf; als gevolg hiervan zal de serie voor eens en voor altijd stoppen met zijn leger van toegewijde volgers.

Kit & Krysta bevestigen

Het is onduidelijk waarom Nintendo de beslissing heeft genomen om de toegang tot deze video’s te beperken. Desalniettemin kunnen fans die meer Kit & Krysta willen, het ontvangen in de vorm van een gloednieuwe podcast die op YouTube te vinden is; https://www.youtube.com/@kitandkrysta

Over Kit & Krysta

Kit en Krysta zijn terug met een nieuwe wekelijkse podcast en nieuwe videocontent. Samen hebben ze samen meer dan 25 jaar bij Nintendo gewerkt en het populaire online programma Nintendo Minute gemaakt. Mogelijk vindt u Kit & Krysta op sociale mediaplatforms zoals Twitter, Instagram en TikTok onder de naam @kitandkrysta.

Ad