Ambrella, Pokemon Rumble-ontwikkelaar overgenomen en opgeheven door Creatures. Inc

Ambrella, Pokemon Rumble-ontwikkelaar overgenomen en opgeheven door Creatures. Inc

Ambrella , ontwikkelaar die bekend staat om zijn werk aan veel Pokémon-spin-offspellen, is overgenomen en opgeheven door Creatures. Inc.

Over Ambrella

Ambrella was de studio achter de Pokemon Rumble-serie, Hey You! Pikachu, Pokemon Channel, My Pokemon Ranch en een paar andere Pokemon-spin-off-titels. Het meest recente uitje was Pokemon Rumble Rush, dat vorig jaar werd stopgezet.

Volgens de officiële aankondiging heeft Creatures .Inc Ambrella tegen het einde van 2020 overgenomen. Creatures Inc zal de eigendomsrechten voor alle projecten van Ambrella overnemen en de studio zal worden opgeheven als gevolg van de overname. 

Over Creatures Inc.

Creatures .Inc is een van de drie eigenaren van de Pokemon Company, samen met Nintendo en Game Freak. Creatures is vooral bekend vanwege het beheer van de Pokemon Trading Card Game en het ontwikkelen van een paar andere Pokemon-gerelateerde titels.

Op het moment van schrijven is het onzeker wat deze overname betekent voor Ambrella’s Pokemon-spin-offs, maar we zullen zeker terugkomen met meer informatie zodra deze komt.

Ad