Animal Crossing New Horizons – Monopoly – Officiële details

Animal Crossing New Horizons – Monopoly – Officiële details

Er is een officiële vermelding voor de Animal Crossing Edition Monopoly online opgedoken. De vermelding verschijnt op Entertainment Earth. Het bevat officiële foto’s van het spel, samen met details over hoe het moet worden gespeeld. Interessant is dat het ook de officiële lanceringsdatum vermeldt als augustus 2021, ondanks zijn verschijning op Walmart.

Over Animal Crossing Monopoly

  • Van de gameconsole naar je speeltafel!
  • Animal Crossing Monopoly brengt je nieuwe manieren van verzamelen en wereld bouwen.
  • Gebaseerd op de kleurrijke en creatieve wereld van Animal Crossing: New Horizons.
  • Aangepaste gameplay, spelbord, dorpelingenfiches, kaarten… en bellen!
  • Kijk hoe je eiland uitgroeit tot iets geweldigs!

Hallo, gamer! Het is tijd om een ​​pauze te nemen van de gameconsole en je liefde voor Animal Crossing: New Horizons te delen met je familie en vrienden die zich hebben verzameld rond dit leuke en opwindende Animal Crossing Edition Monopoly-spel. Aangepast aan het super populaire spel van Nintendo, biedt het je dorpsbewoners-tokens en nieuwe manieren om te spelen, met verzamelen en wereld bouwen en natuurlijk… klingels.

Gooi de speciale dobbelsteen om te zien welke verrassingen je te wachten staan ​​onder elke kaart met Animal Crossing-thema. Er is ook een Nook’s Cranny-dobbelsteen die bepaalt welk type grondstoffen kan worden verkocht. Speel en kijk hoe je eiland uitgroeit tot iets geweldigs! 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar.

In deze Animal Crossing Edition Monopoly-game kunnen kinderen en volwassenen genieten van het eilandleven en zich onderdompelen in de kleurrijke en creatieve wereld van Animal Crossing: New Horizons. Na je eerste rondje over het bord, kies je een vaardigheidskaart met een vaardigheid die je tijdens het spel kunt gebruiken.

Als je over het bord beweegt met aangepaste tokens die zijn geïnspireerd op de videogame, voltooi je eilandtaken en ontmoet je andere personages. In plaats van onroerend goed te kopen en huur te betalen, verzamel je insecten, vissen, fossielen en fruit. Je kunt ook stoppen bij Nook’s Cranny en geld verzilveren in Bells om decoraties te kopen. Deze decoraties zijn Nook Miles waard en de speler met de meeste Nook Miles wint het spel!

Inclusief spelbord, 4 karakterfiches, 4 vaardigheidskaarten, 35 decoratiekaarten, 14 kanskaarten, 14 Nook Miles-kaarten, 160 grondstoffiches, 40 Five-Bell-munten, 54 Bell-munten, 40 spelerfiches, een genummerde dobbelsteen, een Nook’s Cranny dobbelsteen, een etiketvel en spelregels.

Ad