Animal Crossing – Sanrio Amiibo kaarten en scalpers

Animal Crossing – Sanrio Amiibo kaarten en scalpers

De gelimiteerde Animal Crossing Sanrio Collaboration Card Packs zijn net vorige week uitgebracht, maar het duurde niet lang voordat ze uit de schappen verdwenen.

Simpelweg omdat ze tegen exorbitante prijzen worden doorverkocht door scalpers. Elk van de pakketten, verkocht voor $ 5,99 USD, bevat zes kaarten uit de Sanrio-collectie: Rilla, Marty, Étoile, Chai, Chelsea en Toby. Door deze kaarten te scannen, kunnen spelers items met Sanrio-thema ontgrendelen en speciale dorpelingen uitnodigen.

Zelfs met beperkingen op het aantal pakketten dat door elke klant kan worden gekocht, kon het niet voorkomen dat deze pakketten hun weg vonden op marktplaatsen zoals eBay en voor honderden dollars werden verkocht,

Beperkte Sanrio Amiibo-kaarten

Net als bij andere verzamelobjecten, zoals promotionele Pokemon-kaarten, zijn deze amiibo-kaarten vanwege het beperkte karakter een belangrijk doelwit voor scalpers. Helaas betekent dit dat de gemiddelde persoon redelijkerwijs niet kan verwachten deze kaarten tegen de oorspronkelijke verkoopprijs te krijgen, wat ronduit jammer is.

Nintendo verklaarde oorspronkelijk dat deze Sanrio-amiibo-kaarten niet opnieuw zouden worden gedrukt, maar het feit dat dit keer het tegenovergestelde gebeurde, zou kunnen betekenen dat er nog een nieuwe release mogelijk is en dat meer spelers deze kaarten tegen redelijkere prijzen kunnen krijgen. .

Persoonlijk ben ik niet de grootste fan van amiibo, en voor dergelijke situaties gebruik ik wel een amiibo-emulator. Maar ik kan zeker zien dat dit echt vervelend is voor Animal Crossing-verzamelaars over de hele wereld.