Ash Ketchum is de meester in de Pokemon-anime

Ash Ketchum is de meester in de Pokemon-anime

Ash Ketchum won het Masters Eight-toernooi van de Pokemon World Coronation Series en is nu de officiële kampioen en beste trainer in de Pokemon-wereld.

Dit gebeurde net in de laatste aflevering van Pokemon Ultimate Journeys: The Series, die vandaag begon in Japan en in de toekomst over de hele wereld zal worden vertoond. De overwinning is belangrijk omdat het het einde is van 25 jaar Ash’s avonturen in de Pokemon-wereld.

Eindelijk de Pokemon Master

Ash’ reis begon in de Kanto-regio en sindsdien hebben hij en zijn Pikachu met veel tegenstanders gevochten. Ze hebben eerder deelgenomen aan toernooien, maar ze kwamen niet aan een toernooizege. Op de Manalo-conferentie in de regio Alola werd Ash Ketchum de allereerste Pokemon League-kampioen.

The Pokemon Company zei: “Ash’s titel van wereldkampioen is ook een groot popcultuurmoment en een reden om te vieren voor Pokémon-fans over de hele wereld die zijn reis de afgelopen 25 jaar hebben gevolgd.”

De vice-president marketing van The Pokémon Company International, Taito Okiura, zei dit over het nieuws van vandaag: “Ash Ketchums vastberadenheid en doorzettingsvermogen gedurende 25 seizoenen om zijn doel te bereiken om ‘s werelds beste Pokémon-trainer te worden, laat het beste zien van wat het betekent om een ​​Trainer te zijn. We kunnen niet wachten om dit moment te vieren met Pokémon-fans wanneer het nieuwe seizoen van “Pokémon Ultimate Journeys: The Series” en deze avontuurbepalende aflevering volgend jaar over de hele wereld uitgezonden wordt. Fans zullen dit niet willen missen dit seizoen!”

Pokémon Ultimate Journeys: The Series is te zien op Netflix in de Verenigde Staten. In de toekomst zullen er meer afleveringen beschikbaar komen.

Ad