Ask Iwata Book – Nog 9 talen komen eraan

Ask Iwata Book – Nog 9 talen komen eraan

VIZ Media bevestigde dat het binnenkort een Engelse versie van Ask Iwata zou publiceren – een biografisch boek dat de werken en geschriften van wijlen Nintendo-president Satoru Iwata bevat.

Binnenkort zullen nog meer kijkers over de hele wereld alles over het leven van Iwata-san te weten komen! Volgens 4Gamer heeft Hobonichi aangekondigd dat het boek naast de Engelse lokalisatie ook in 9 andere talen wordt uitgebracht. Deze omvatten Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Hongaars, Russisch, Koreaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees.

In feite komt de Franse editie uit op 1 april 2021 – wat eerder is dan de Engelse versie die op 13 april 2021 wordt gelanceerd. De Duitse vertaling zal dan op 20 april 2021 verschijnen, gevolgd door de Vereenvoudigd Chinese en Spaanse edities in de zomer van 2021. respectievelijk najaar 2021

Over Ask Iwata

“Op mijn visitekaartje ben ik een corporate president. In gedachten ben ik een game-ontwikkelaar. Maar in mijn hart ben ik een gamer.” –Satoru Iwata

Satoru Iwata was de wereldwijde president en CEO van Nintendo en een begenadigd programmeur die een sleutelrol speelde bij het maken van veel van ‘s werelds bekendste games.

Hij leidde de productie van innovatieve platforms zoals de Nintendo DS en de Wii, en legde de basis voor de ontwikkeling van het enorm succesvolle Pokémon Go-spel en de Nintendo Switch. Satoru Iwata staat bekend om zijn analytische en fantasierijke geest, maar meer nog om zijn nederigheid en de mensgerichte benadering van leiderschap. Satoru Iwata was geliefd bij gamefans en ontwikkelaars over de hele wereld.

In deze motiverende collectie behandelt Satoru Iwata diverse onderwerpen, zoals het opsporen van knelpunten, hoe succes weerstand tegen verandering opwekt en waarom programmeurs nooit nee mogen zeggen.

Gebaseerd op de “Iwata vraagt” -serie van interviews met belangrijke bijdragers aan Nintendo-games en -hardware, en met gesprekken met de beroemde Mario-franchise-maker Shigeru Miyamoto en de maker van EarthBound Shigesato Itoi, biedt Ask Iwata gamefans en bedrijfsleiders inzicht in de leiderschaps-, ontwikkelings- en ontwerpfilosofieën van een van de meest geliefde figuren in de gamegeschiedenis.