Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout – Original Soundtrack Preview Trailer

Atelier Ryza Ever Darkness & the Secret Hideout – Original Soundtrack Preview Trailer

Gust heeft een nieuwe preview-trailer van Atelier Ryza Original Soundtrack in Japan geüpload.

video
play-rounded-fill

De nieuwe trailer toont het nummer “My miracle of meeting you”.

Over Atelier Ryza – Ever Darkness & the Secret Hideout

Hoewel iedereen ze heeft, zijn de herinneringen die we met onze vrienden maken speciaal voor ieder van ons.

Het verhaal van “Atelier Ryza” gaat over een meisje en haar vrienden die op de rand van volwassenheid staan en ontdekken wat voor hen het belangrijkst is.A

telier Ryza: Ever Darkness + the Secret Hideout start een gloednieuwe verhaallijn in de Atelier-serie van GUST Studios. De schitterende role-playing game volgt de avonturen van de tiener Ryza, die samen met haar ondeugende vrienden droomt van een ontsnapping uit het saaie dorpsleven. Wanneer ze op een dag een verboden eiland verkennen op zoek naar avontuur, ontmoeten ze een oude tovenaar die hun levens voor altijd zal veranderen.

Na wat overtuiging leert de oude tovenaar Ryza de betoverende kunst van alchemie, wat haar op het avontuurlijke pad zet dat uiteindelijk leidt tot een queeste om haar dorp te redden van een mysterieuze, dodelijke duisternis die onder de bodem schuilt. GUST Studios heeft meer realistische schaduwen geimplementeerd, om zo de kleurrijke omgevingen uit te lichten en ze vrolijker en levendiger te maken. Daarnaast zullen de kleurrijke afbeeldingen van de personages verder gaan, wat de serie verder richting een mix van bekende en nieuwe visuele schittering duwt.

Atelier Ryza: Ever Darkness + the Secret Hideout laat RPG fans kennis maken met een geevolueerd synthesis program waar alchemisten beter de effecten van synthesis op een visuele manier kunnen zien. Het systeem laat iedereen niet alleen de ervaring van recepten ontwikkelen ervaren, maar ook het innovatieve creation systeem gebruiken om in het veld items te verzamelen met verschillende hulpmiddelen. Verschillende tools onthullen verschillende items op dezelfde locatie, waar nooit eerder in de serie vertoonde items gemaakt kunnen worden.