Bandai Namco is nog steeds aan het werven voor een Nintendo-project

Bandai Namco is nog steeds aan het werven voor een Nintendo-project

Het personeel van Bandai Namco heeft een aankondiging op de rekruteringswebsite van het bedrijf geplaatst waarin staat dat ze op zoek zijn naar meer personeel om te helpen bij het werk dat het bedrijf voor Nintendo doet. De aankondiging dat Bandai Namco en Nintendo samen aan een project werkten, werd voor het eerst openbaar gemaakt in april 202223, gedurende welke tijd drie vacatures op de website van Bandai Namco werden geplaatst voor een project dat Nintendo had gecontracteerd. openingen zijn nu weer beschikbaar.

Wat het uiteindelijke product ook mag zijn, het zal een third-person actiegame zijn en hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op een grote Nintendo-titel. De fascinerende samenwerking tussen Nintendo en Bandai Namco is tot nu toe niet publiekelijk bekend gemaakt.

Over Bandai Namco

Onze missie bij Bandai Namco Entertainment is om “meer plezier voor iedereen in de toekomst” te bieden, wat dient als het leidende principe van ons bedrijf.

We hebben samen veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat mensen over de hele wereld toegang hebben tot een breed scala aan entertainmentopties.

De uitdrukking “Transnationaal bedrijf dat waarde creëert voor consumenten” zal als leidraad dienen voor deze strategie voor het bedrijfsplan voor de middellange termijn. Onderhouden van een band met onze klanten terwijl we hun vereisten een stap voor zijn; Bij het aangaan van de nieuwe moeilijkheden die dit jaar voor ons in petto heeft, houden we twee dingen in gedachten: in de eerste plaats willen we prioriteit geven aan originaliteit en kwaliteit.

We zullen hard werken om materiaal van hoge kwaliteit te leveren om talloze uren entertainment te bieden. Ons pad heeft ons geleid van een klein bedrijf dat zich primair richtte op videogames tot een enorme onderneming die betrokken is bij elk facet van de entertainmentindustrie.

Dit is echter niet het einde van onze reis; we willen liever stap voor stap vooruit blijven gaan, terwijl we ons tegelijkertijd ontwikkelen naast onze bestaande klantenkring.