Bandai Namco registreert handelsmerken voor Baten Kaitosmarks

Bandai Namco registreert handelsmerken voor Baten Kaitosmarks

Bandai Namco registreerde twee handelsmerken in Europa voor aten Kaitos. De handelsmerken hebben betrekking op Baten Kaitos Origins en Baten Kaitos Eternal Wings and the Lost Ocean.

Hoewel de handelsmerken standaard verlengingen zouden kunnen zijn, zou het verbazingwekkend zijn als de serie daadwerkelijk nieuw leven werd ingeblazen.

Wat ook interessant is, is dat Baten Kaitos Eternal Wings and the Lost Ocean nooit is uitgebracht in Europa, waar deze handelsmerken zijn geregistreerd.

Over Baten Kaitos-series

De Baten Kaitos-serie speelt zich af in een wereld waar de mensheid leeft op een reeks eilandnaties in de lucht. Deze eilanden zijn de laatste leefbare overblijfselen van een vergiftigde aarde die duizend jaar geleden werd verwoest in de War of The Gods.

De bewoners van de lucht zijn echter welvarend omdat ze zijn geholpen door verschillende voordelen, waaronder Wings of the Heart – de manifestatie van de menselijke geest in de vorm van bruikbare vleugels -, Magie, Magnus – een technologie die de essentie van een item dat moet worden opgeslagen in kleine kaartachtige objecten- en Machinamechanische technologie.

Hun manier van leven is echter in gevaar nu de macht van de oude God begint terug te keren en de wereld bedreigt.