Bandai Namco werkt mogelijk in de toekomst samen met Brandon Sanderson

Bandai Namco werkt mogelijk in de toekomst samen met Brandon Sanderson

Brandon Sanderson is een bekroonde romanschrijver die de afgelopen twee decennia een aantal epische fantasy- en sciencefictionboeken heeft geschreven. Hij is echter vooral bekend door het schrijven van de romans Mistborn en Stormlight Archive.

Laten we samenwerken?

Bandai Namco heeft bijvoorbeeld kennis genomen van zijn werk. Hij ontving een pakket van het bedrijf, dat hij tijdens een recente live-uitzending uitpakte. Een briefje van Bandai Namco was bij de post gevoegd, waarin ze uiting gaven aan hun interesse om met hem samen te werken. Sanderson legde vervolgens uit dat hij lang over een voorstel had nagedacht.

Het is onduidelijk of dit tot extra vorderingen zal leiden. Hierdoor zullen supporters voorlopig moeten afwachten.

Over Brandon Sanderson

Brandon Sanderson (geboren 19 december 1975) is een epische fantasy- en sciencefictionschrijver uit de Verenigde Staten. Hij staat vooral bekend om het creëren van de fictieve wereld van Cosmere, die het decor vormt voor de meeste van zijn fantasieboeken, waaronder de Mistborn-trilogie en The Stormlight Archive. Hij is auteur van vele boeken voor jongvolwassenen en jongeren buiten de Cosmere, waaronder The Reckoners, de Skyward-serie en de Alcatraz-serie. Hij wordt ook erkend voor het voltooien van Robert Jordan’s high-fantasy-epos The Wheel of Time, evenals voor het creëren van vele graphic novel-fantasieseries zoals White Sand en Dark One.