Bill Trinen; Nintendo’s E3 2018 plannen worden deze maand bekend

Bill Trinen; Nintendo’s E3 2018 plannen worden deze maand bekend

Polygon heeft onlangs een interview gehad met Bill Trinen van Nintendo om erachter te komen wat het gewaardeerde bedrijf heeft gepland voor E3, dat in juni plaatsvindt.

Trinen was niet bereid om alle details te beschrijven, maar hij zei dat het bedrijf veel aankondigingen heeft met betrekking tot Nintendo’s E3-schema en de meeste zullen deze maand bekend worden gemaakt.

Bill Trinen over E3 2018

We want to have an event that showcases a really high level of play. We want it to be fun for the players, fun for the fans in attendance and for those streaming at home. We want to have matchups that people want to see.

Trinen zei ook dat het Smash Bros.-toernooi gericht zal zijn op zowel casual als oude Nintendo-fans. Trinen merkte op dat hij met de wedstrijden van Splatoon 2 gelooft dat de toeschouwermodus de dingen makkelijk te volgen zal maken.

Ten slotte zei Trinen dat er “veel” aankondigingen zullen komen met betrekking tot Nintendo’s E3-programmering. Fans kunnen uitkijken naar meer informatie in de komende maand of zo.

Wat voor verrassingen heeft Nintendo volgens nog voor ons voor E3?

Ad