BitSummit THE 8th BIT – 2-3 September in Japan

BitSummit THE 8th BIT – 2-3 September in Japan

De Japan Independent Games Aggregate heeft een nieuwe datum aangekondigd voor hun indiegamefestival BitSummit THE 8th BIT in Japan.

Na de annulering wordt BitSummit THE 8th BIT gehouden van 2 september tot 3 september in de Kyoto International Exhibition Hall, Miyakomesse. Aangezien de COVID-19-pandemie nog steeds aan de gang is, mogen alleen Japanse ontwikkelaars, uitgevers, media en sponsers aanwezig zijn.

De organisatoren zullen de situatie ook nauwlettend volgen en zich houden aan alle richtlijnen die zijn opgesteld door volksgezondheidsfunctionarissen.

Over BitSummit THE 8th BIT

Dat gezegd hebbende, BitSummit THE 8th BIT zal “een aantal manieren” bevatten voor ontwikkelaars en fans buiten Japan om online deel te nemen. Dit omvat “externe cabines voor officieel geselecteerde ontwikkelaars”, “het BitSummit Discord-kanaal en andere sociale mediakanalen” en een bijbehorende livestream. Meer informatie over het evenement wordt de komende maanden bekend gemaakt.

Om games van over de hele wereld aan te moedigen, biedt BitSummit afgelegen cabines voor officieel geselecteerde ontwikkelaars met live ondersteuning van personeel op de evenementvloer. Net als bij Gaiden kunnen fans ook met elkaar en ontwikkelaars in contact komen via de BitSummit Discord en andere sociale mediakanalen. Er zal een begeleidende livestream zijn tijdens BitSummit met een focus niet alleen op game-onthullingen en Let’s Plays, maar ook op panels, geleid door toonaangevend talent, over game-ontwikkeling tijdens de pandemie.

Ten slotte gaat BitSummit B2B-vergadersystemen organiseren voor ontwikkelaars, uitgevers en media om mensen meer mogelijkheden te bieden om contact te maken in deze moeilijke tijden.

Over BitSummit

BitSummit wordt gesponsord en geproduceerd door Japan Independent Games Association (JIGA) samen met The City of Kyoto, Kyoto CMEX (Cross Media Experience) en 802 MediaWorks.

Aanvullende informatie over speciale gastsprekers, muzikanten en sponsors zal de komende maanden worden onthuld. Maak een bladwijzer voor de BitSummit-website of volg onze Twitter- of Facebook-kanalen voor de laatste aankondigingen.

Ga voor meer informatie over sponsoring, inzendingen van games, nieuws en meer naar de BitSummit-website: http://bitsummit.org

Ad