Bloodstained: Ritual Of The Night – iOS / Android debuut trailer

Bloodstained: Ritual Of The Night – iOS / Android debuut trailer

NetEase Games en ArtPlay onthulden Bloodstained: Ritual of the Night zou binnenkort zijn weg vinden naar mobiele platforms.

Hoewel details over de mobiele poort voorheen schaars waren, hebben we nu een beter idee van wanneer de game wordt gelanceerd en hoe deze eruit zal zien!

video
play-rounded-fill

Deze mobiele release bevat een geoptimaliseerd besturingsschema plus meer dan 120 monsters / bazen, 107 wapens en 23 wapenvaardigheden uit de originele console / pc-versie.

Over Bloodstained: Ritual Of The Night

Bloodstained: Ritual of the Night is een gothic horror, side-scrolling actie-RPG die zich afspeelt in het 18e-eeuwse Engeland. Een paranormale kracht heeft een door demonen geteisterd kasteel opgeroepen en kristalscherven onthuld die doordrenkt zijn met een enorme magische kracht.

Speel als Miriam, een wees die getekend is door de vloek van een alchemist die langzaam haar lichaam kristalliseert. Om de mensheid en zichzelf daarbij te redden, moet Miriam door het kasteel vechten en de summoner, Gebel, verslaan.

Verzamel, vervaardig en ontgrendel een breed scala aan wapens, uitrusting en buit om de talloze volgelingen en bazen van de hel te verslaan die wachten!

Bloodstained: Ritual Of The Night zou in december 2020 iOS- en Android-apparaten moeten bereiken voor $ 9,99 / € 10,99 / 1.220 yen.

Ad