Bravely Default: Brilliant Lights komt uit voor mobiel

Bravely Default: Brilliant Lights komt uit voor mobiel

Square Enix heeft Bravely Default aangekondigd: Brilliant Lights voor iOS en Android. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, evenals informatie over of het buiten Japan zal worden uitgebracht.

video

Over Bravely Default: Brilliant Lights

Bravely Default: Brilliant Lights is het nieuwste smartphone-item in de Bravely-serie, waarvan de totale wereldwijde verzendingen en digitale verkopen meer dan drie miljoen stuks hebben bedragen sinds de release van de originele Bravely Default in 2012. Het is een RPG met beide originele karakters en populaire terugkerende personages uit de hele serie.

Het bekende gevechtssysteem van de serie, geoptimaliseerd voor smartphones

De turn-based commandogevechten van de serie, die gebruik maken van het kenmerkende ‘Brave & Default’-vechtsysteem, zijn voor het eerst geoptimaliseerd voor smartphones. Geniet van unieke en strategische gevechten met het bekende systeem van de serie.

Een origineel verhaal waar verschillende werelden elkaar kruisen

Het verhaal is geschreven door Keiichi Ajiro, die aan het scenario heeft gewerkt voor andere inzendingen in de Bravely-serie. Spelers kunnen genieten van een origineel verhaal waarin verschillende werelden in de Bravely-serie elkaar kruisen.